7 nov. 2015

BTS group rapport tisdag.Tar fram största möjliga perspektiv på kursutvecklingen och anlägger en Elliott-vågräkning på aktien. Jag tror då att vi kan vara inne i en 5:e-våg som kan föra oss bra mycket högre än var vi står nu. Av våg 5 var våg1 ca 35 kr, rekyl till 65 i 2, och har nu gått in i våg 3, av 5:e vågen. Blir den också 35 kr så landar den på 110 kr innan nästa rekyl.

BTS är en doldis på Stockholmsbörsen men ett riktigt superbolag, ta en titt på deras kundlista, så kanske ni förstår. 

Värderingen är inte låg men om de rapporterar starkt så kan kursen mycket väl ha fortsatt stor potential. Jag kommer nog att köpa, åtminstone en del, på måndag. 

Och det här "scenariot" som jag visar på här är inte "vetenskapligt", men det ger en bild av vad man skulle kunna förvänta sig. Med den här vågräkningen så inser man lätt att bara för att kursen gått starkt och för att värderingen är relativt hög så innebär inte det att det kan gå upp ännu mer. Har det nu suttit säljare på 75kr-nivån och den nu har passerats så blir ju dessa ofrivilliga köpare och måste snabbt köpa tillbaka sina shortade aktier för att inte förlora pengar.

Jag tror som sagt på ett rapportspeck här, och kommer säkerligen att köpa på måndag, men all handel sker på egen risk. Du får göra din egen analys och komma fram till dina egna slutsatser. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar