Norge

Oslo - Osebx, 10 years monthly.


Räknar man vågor här i ett försök att tolka utvecklingen enl. Elliott´s vågteori, så får jag det till att vi är inne i den 5:e och sista uppgångsvågen. Men det går inte att dra såna klara slutsatser av Elliott eftersom vågor kan bli förlängda.

Helt klart är ju att den långa trenden pekar uppåt och det finns egentligen ingenting som tyder på att inte uppgången skulle fortsätta. Men nu talar vi månadsperspektiv, stort och grovt.Oslo 3 years, weekly.


8 augusti 2017.
Trenden är ju klart uppåtriktad men vi har höga lägen i oscillatorerna rsi och stochastic. Även Bollinger visar högt läge. Jag är alltid litet orolig när hösten nalkas och det skulle förvåna mig om det inte blir en sättning här snart, men att primärtrenden skulle vända, finns ju inga som helst tecken på.Oslo 6 month, Daily.


8 augusti 2017.
Även i dagsdiagrammet och på medellång sikt har vi en klart stigande trend. Även här tycker jag det ser ut som att det går att räkna hem 5 vågor och även här ligger rsi och stochastic i höga lägen, även om inga direkta säljsignaler ännu avgivits.


Pareto bank, weekly.Pareto bank, 6m, Daily.


8 augusti 2017:
Någon högre botten är faktiskt inte riktigt etablerad sedan nedgången. Men nedgångstrenden är ju klart bruten. Antingen ska vi sidledes ett tag eller så ska vi ner och testa tidigare botten, vilket jag inte tror så mycket på efter förra rapporten.
Det andra som är tydligt är motståndsområdet kring 37 kr. När detta bryts så kan man nog, på båda grunder anse trenden som uppåtriktad på medellång sikt.
1 kommentar: