8 juni 2016

Telia flyttar in i Fabeges Arenastaden.

Välkommen Telia Company till Arenastaden
7 juni 2016

Telia Company flyttade in i sitt nya kontor i Arenastaden 7 juni 2016. Sveriges största inflyttning fylldes av sol, färgglädje och aktiviteter.


Fest och lila färg
Tisdag 7 juni 2016 flyttade Telia Company in i sitt alldeles nya kontor i Arenastaden. Dagen fylldes av färg, aktiviteter och strålande solsken - allt för att bolagets omkring 3 500 medarbetare ska känna sig extra varmt välkomna till sin nya arbetsplats.

Sveriges största inflyttning
För oss på Fabege är det den största inflyttningen som vi har varit med om och samordnat hittills. Det ska även vara Sveriges största flytt, där alla medarbetare byter kontor samma dag. En diger planering har krävts och det är många som varit involverade för att få det att fungera.

- Det är verkligen en häftig upplevelse och något som jag längtat efter. Byggnaden får liv nu och kontoret är verkligen skapat för nya sätt att arbeta med modern teknik till hjälp, säger Johan Belin, Fastighetsschef på Fabege.

För Arenastaden innebär Telia Companys ankomst en ökning av antalet medarbetare i området och ännu bättre förutsättningar för en levande stadsdel med kontor, handel, service, evenemang och boende.

Om byggnaden
Byggnaderna för Telia Companys kontor har en lokalarea om cirka 42 000 kvm och är miljöcertifierade enligt BREEAM-SE Exellent. Läs mer på sidan Projekt Telia-huset.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar