20 jan. 2016

Fingerprint omv. h&s?
Formationen är inte färdig - men det finns en del som tyder på att vi kan få en omv. h&s här, bl.a. vågräkningen. I så fall kan vi t.ex. få ett utbrott över neckline med ett återslag nedåt och sedan fortsatt uppgång.

Det finns även annat att tänka på här; dow jones ser nu ut att ha nått en kraftig stödnivå och min tes är att det lugnar ner sig ett tag framöver i USA. Nedgången där kommer nog att fortsätta senare men jag tror på en betydligt lugnare period vilket skulle kunna göra den här uppgången i Fingerprint mer trolig.
Ny bild 22 januari.

Utvecklades inte riktigt som jag trodde men scenariot har inte förändrats. Får också en litet lägre målkurs i den här bilden, kanske mer realistiskt att vi går upp till tidigare nivå 525 kr i den här omgången.

Notera också att det är en första, högre botten efter den stora rekylen från 680 kr. Det är inte omöjligt att kursen går mot 1000 kr i ett litet längre perspektiv i den 3:e-våg som vi mycket väl kan vara inne i.
automatiskt uppdaterad.
Ytterligare en tolkning 25 januari


Ett litet annorlunda sätt att se på bottenformationen, men grundidén är densamma.
Automatiskt uppdaterad daily 6 month.
Utvecklingen i Fingerprint går så fort att man inte ser vad som sker om man enbart tittar på ett dagsdiagram. Man behöver ner på ett timsdiagram åtminstone.Notera träffarna på bollingerbandet i dagsdiagrammet, stämmer perfekt. Även Elliott-mönstret med en a-b-c-rekyl samtidigt som primärtrenden är fortsatt uppåtriktad stödjer mina teser här. Min uppfattning är att våg 3 mycket väl kan föra upp Fingerprint mot 1000-kr-nivån.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar